CME Impact / Solar Watch Nov 23, 2011 (Video)

A sharp jolt on Earth's magnetosphere at 07.44 UTC yesterday (Nov 22nd) appears to have been caused by a Halo coronal mass ejection released from the solar corona back on November 20th. Solar activity remains low with the largest flare in the past 24 hours being a C4.9 from active region 11346.

This video presentation is brought to you in association with solarwatcher.net

Comments

Nikola Milovic 8 years ago

In serbian, Postoji jako mnogo naucnika i naucnih ustanova koji se bave necim a da im uopste nije jasan cilj kome idu.Tako ,ako se radi o pojavama na Suncu u svim mogucim oblicima i varijantama, takvi istrazivaci iznose svoje nalaze u obliku kako su im to instrumenti predocili, ne osvrcuci se na uzroke mnogih pojava koje su rejevantne za razumijevane i iznalaazenje zakonitosti tih pojava.Time ne samo da zagluplju siroke mase citalaca, vec naucnu istinu strmoglavljuju tamo odakle oni mogu duze vremena da je regenerisi i opet u nenaucnom obliku lansiraju naivnim u nauci Zato je neophodno da svaki onaj koji posjeduje mogucnost da obezbijedi citaocima da daju komentare, da te iste komentare prosljedjuju onima koji su napravili izvjestaj na koji se moze dati komentar.Ovako, davati komentare koje niko od odgovornih ne cita i ne tumaci , je,"pusti vodu nek bregovi odu"-cista glupost i gubljenje vremena. Ja zelim ucestvovati komentarisici nesto za sta sam zainteresovan, ali u vecini slucajeva ne postoji neko "sa one druge strane" sa kojim bih ja mogao razmijeniti misljenje u korist nauke, ane da ja ili "onaj tamo" pokazujemo ko je "pametniji"

Nikola Milovic 8 years ago

Who looks at these comments, and what is good of that ? Is there enybody who reads this and can give any posture about all comments.? Thus it is senselenss all attempt to achieve any useful effect.Initiators of this shrink from meeting people who know more than same. These are only establishments but not causes of appearrances-what is tediously and in bits stupidity.

TheWatchers Adorraeli on Facebook 8 years ago

Typo... 7.44 UTC yesterday (Nov 22nd) :P

Post a comment

Your name: *

Your email address: *

Comment text: *

The image that appears on your comment is your Gravatar